Elektricien

Nieuwe klanten wachten op je...
Meld jouw bedrijf nu aan!

  • No cure, no pay! Je betaalt alleen per ontvangen offerte aanvraag
  • Alleen hoogwaardige opdrachten van beslissers
  • Maandelijks opzegbaar. Advanza heeft alleen tevreden professionals

Nu starten

Opdrachten van de afgelopen 5 dagen

camera_enhance

Elektricien Reparatie of vervangen

Groepenkast dient vervangen/aangepast te worden ivm plaatsing zonnepanelen en eventueel alle bedradingen in huis vernieuwd.
av_timer14 uur geleden 1/5 reacties
place Heerjansdam
camera_enhance

Elektricien Reparatie of vervangen

Goedendag, Wij gaan binnenkort verhuizen en zouden graag een offerte ontvangen over het volgende: Wij willen in het nieuwe huis de groepenkast laten vervangen. We willen graag meer groepen, 8 of 12 en de mogelijkheid hebben tot uitbreiden. Ook willen wij overgaan op inductie. De aansluiting op dit moment in 1 35 A. Is dit voldoende of moet een 3 25 A worden aangevraagd bij netwerkbeheerder? We zouden willen weten wat jullie vragen voor het het vervangen van een groepenkast van 8 groepen of 12 groepen in combinatie met het aanleggen van een leiding voor inductie en inductie in de groepenkast laten monteren. Er is overigens een Trafo aanwezig. De keuken en de meterkast zitten op ongeveer 7/8 meter van elkaar. Ik kan nog een foto van de huidige situatie (4 groepen en maar 1 aardlek) sturen en van waar de keuken zich bevindt. Zouden jullie misschien een offerte voor deze punten kunnen maken? Met vriendelijke groeten P.s. Mailing heeft de voorkeur. Vanwege mijn werkzaamheden ben ik nauwelijks in staat de telefoon aan te nemen.
av_timer22 uur geleden 1/5 reacties
place Hellevoetsluis
Dagelijks interessante opdrachten in je mailbox!

Wij laten jouw bedrijf groeien. Wij hebben een zeer eenvoudig systeem waarmee je zelf kunt instellen uit welke regio je opdrachten wilt ontvangen. De opdrachten worden gecontroleerd op kwaliteit en vind je na onze goedkeuring in je mailbox. Aanmelden is geheel gratis en we maken geen gebruik van abonnementen. Je kan dus op elk gewenst moment stoppen met onze service en zit nergens aan vast.

Nu starten